Je bent hier: Kiekenfuif > Dj
 

Line-up

  • 21u tot 22u Verreikerman
  • 22u tot 23u RED G
  • 23u tot 00u30 DJ Drew 
  • 00u30 tot 2u Goe Vur In Den Otto 
  • 2u tot 3u30 Pat B
Gepost door: Michiel Roels
 

DJ Verreikerman

Beginnend DJ op KLJ Zaffelare fuif "Boer Zoekt Fuif en nu ook op "De Nacht Van 't Onnozel Kieken.
Naam: Martijn Boghaert; 0470667028Gepost door: Michiel Roels
 

Red G

Hij heeft al voor BoardX meerdere keren in Spanje gedraaid maar is ook gekend in België zoals op de fuiven Detoxicated, La Caspi De Papel, Redemption,...

https://www.facebook.com/RED-G-673521133014915/
Gepost door: Michiel Roels
 

DJ Drew

Een jonge DJ uit Mol met het motto "allesmagaanbodkomen". Alle soorten muziek draait deze allround DJ aan elkaar.
Van links naar rechts? Komt inorde.
Skanken? Jazeker.
Commerciële dansplaten? Sowieso!

Alle fuifgangers, gelieve jullie te melden op de dansvloer met de nodige verfrissende vloeistoffen tussen 23:00 en 00:30!

Referenties: The Qontinent, Sunrise Festival, Mega Uitblaas TD, ...

Gepost door: Michiel Roels
 

Goe Vur In Den Oto

Peoples of the universe!!! Zet u schrap voor de metalen waanzin van Johnny Jailbait en Sofie the Trophy, aka Goe Vur In Den Otto. Het is nog altijd gissen van onder welke steen deze twee individuen zijn komen kruipen, maar als we heel eerlijk zijn kan ons dat geen hol schelen. GVIDO draait namelijk de ene metalklassieker na de andere en weet als geen enkel ander dj-duo hoe een metalfeestje hoort te klinken.

Na talloze feestjes, shows in binnen-en buitenland én nationale radio, gaat er vanaf nu elk metalfeest ter wereld voor de bijl. Wie compleet loos wil gaan en energie over heeft (en toegegeven, dat zijn jullie allemaal) kan zich metalgewijs helemaal uitleven op de tunes, riffs en beats van Goe Vur In Den Otto!

Gepost door: Michiel Roels
 

Pat B

Wonend op de grens van Nederland en België gaf deze Nederbelg zich al snel over aan het Jump virus. Na eerst een aantal jaar gedraaid te hebben op feesten in cafés en bars werd het in 2005 allemaal iets serieuzer toen zijn 1e releases uitkwamen. Wat ooit een droom was werd werkelijkheid.

Patrick leefde voor zijn muziek en kon eindelijk zijn passie delen met anderen over de gehele wereld! Van Amsterdam, Antwerpen, Parijs tot zelfs in Valencia mocht Pat B zijn ding doen. Waar de mensen dan ook vandaan kwamen Patrick wilde ze laten dansen! Even de zorgen van morgen vergeten en genieten van muziek zoals Patrick dat zelf het beste kan! Iets mooiers bestaat er toch niet?

Dit alles resulteerde in nog meer boekingen op festivals. Reverze, Decibel en Hardbass zijn een kleine greep uit de waslijst aan feesten. Maar of het nu voor een publiek is van 1000 uitzinnige Spanjaarden of voor 1 Belg die thuis een podcast van Pat B beluisterd… Altijd is dit met veel enthousiasme en inzet uitgevoerd. Zijn harde werken werd dan ook beloond met talloze Mix Compilaties, wereldwijde Releases en onlangs een platencontract bij Sur+, een toonaangevend label binnen de Jump. 

Na 5 jaar is Patrick nog altijd trouw aan zijn stijl en is hij nog lang niet klaar! 24 op 24 in de studio en in het weekend vol overgave achter de draaitafels! Vol passie stort hij zich nog iedere dag op zijn grote liefde! Dit kan ook niet anders dan het leven van een droom worden genoemd

Gepost door: Michiel Roels