Je bent hier: Weekend > Zaterdag
 

30+ Fuif

Na de succesvolle vorige edities van de 30+ fuif in Zaffelare, presenteert KLJ Zaffelare een 10de editie op zaterdag 31 maart 2018. Hopelijk wordt het dit jaar terug een succes. De 30+ fuif is een fuif voor de 30+´ers met aangepaste muziek. Natuurlijk zijn -30´ers die de muziek van de jaren 80, 90 en 2000 kunnen smaken ook van harte welkom. Dit jaar is het DJ Daddy Cool, Corryn en Memphobia, zij gaan je laten swingen zoals nooit tevoren!


Kom zeker langs om de beentjes los te gooien.
Gepost door: Michiel Roels
 

DJ Daddy Cool

Dit jaar is het met een andere DJ. DJ Daddy Cool gaat er voor zorgen dat je danst en je terug in de tijd gaat van de goede muziek. We kennen DJ Daddy Cool van het Feestpaleis te Beervelde en andere grote feesten. 
Gepost door: Michiel Roels
 

Corryn

Onze 2e DJ op ons schema is Corryn. Wij kennen hem van de fuiven van het jongere volk maar hij is van wat 30+ muziek ook niet vies. Hij laat de schijven draaien en hij laat je dansen met de beste plaatjes van jouw tijd. Het kan al niet slecht zijn!!!
Gepost door: Michiel Roels
 

Memphobia

Onze 3e DJ is zeker niet de minst goeie, hij draait alle soorten muziek maar zijn grootste liefde voor muziek is toch wel die goeie 30+ muziek. Hij gaat ervoor zorgen dat je benen warmlopen.
Het gaat een TOP-FEEST zijn!!!
Gepost door: Michiel Roels
 

Affiche

Gepost door: Michiel Roels