STARTDAG 2023

20-08-2023

ONZE STARTDAG IS IN ZICHT!!!

Whoop whoop, het nieuwe KLJ jaar staat voor de deur. Om het jaar goed te beginnen, starten we natuurlijk altijd met onze startdag. We hebben voor een kleine verandering gekozen dit jaar. We starten namelijk met een nieuwe leeftijdsgroep!! 

Ben jij dus op zoek naar een nieuwe jeugdbeweging, kom eens proberen op een van onze startdagen!

Voor wie is dat allemaal? 

Iedereen die in het eerste leerjaar zit in het jaar 2023-2024 is welkom op onze -16 startdag. Deze gaat door op 17 september van 14u-17u. Ben je een enthousiast iemand die op zoek is naar een jeugdbeweging? En heb je zin je om elke zondag rot te amuseren? Kom dan zeker eens langs op onze startdag!

Voor iedereen die 16 jaar is of wordt, organiseren we natuurlijk ook een startdag. Het jaar dat je 16 wordt, ben je welkom op onze startdag 22 september van 20u-23u. Heb je zin om je elke vrijdagavond rot te amuseren met je vrienden? Kom zeker eens langs en ontdek of KLJ Zaffelare iets voor jou is! 

Waar gaat dit allemaal door? 

We organiseren op onze startdagen aan ons lokaal. Het adres is Moleneinde 22a, 9080 Zaffelare. 

Hebben we je nog niet kunnen overtuigen? Wel dan hopen we dat nu te doen. Wij gaan namelijk niet alleen op kamp in de zomer. KLJ is een jeugdbeweging die doorgaat in de zomer aan de hand van sportfeesten. Sportfeesten? Het is een groot spektakel dat elke zondag (in de zomer) georganiseerd wordt door een bepaalde KLJ afdeling. Op zo'n sportfeest nemen verschillende KLJ's het tegen elkaar op in verschillende disciplines zoals wimpelen, vendelen, dansen, touwtrekken, ... Je kan altijd eens een kijkje nemen op onze instagram of facebook pagina om nog wat meer sfeerbeelden van deze sportfeesten te zien. 

©2023 KLJ ZaffelareAlle rechten voorbehouden. 
Rekeningnummer: BE90 7374 3206 6032 
kljzaffelare22a@gmail.com 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.