Leiding


Hoofdleiding

Robbe De Clercq

Hey ik ben Robbe! Ik ben 20 jaar en ik zit momenteel 5 jaar in de KLJ. Ik doe nu mijn laatste jaar electromechanica op odisee.

Tel: 0499 76 32 35

E-mail: robbe.de.clercq.80@gmail.com

Hoofdleiding

Tibo van der Sype

Hey hoi ik ben Tibo, ik ben 21 jaar en ik zit al 11 jaar in de KLJ en 6 jaar daarvan ben ik leider. KLJ is voor mij niet enkel amusement en vrienden. Ik heb in de KLJ ook mijn madam gevonden waar ik al 6 jaar met tope ben. Afgestudeerd als elektromechanieker op HoGent en werk momenteel als technieker. Naast KLJ vind je me terug in de klimzaal of op de bloemisterij van mijn pa.

Tel: 0479 74 19 92 

E-mail: tibo.van.der.sype00@gmail.com

Anaïs De Pillecyn 

Hallo ik ben Anaïs.Ik ben 19 en zit ondertussen al 5 jaar in de klj. Naast KLJ doe ik ook musical, fitdance en studeer ik voor leerkracht. Kusjesss

Gerrit van Mol

Mijn naam is Gerrit, een 22-jarige gemotiveerde student aan de Odisee hogeschool. Ondertussen zit ik 3 jaar in de KLJ en zet me MAXIMAAL in voor onze activiteiten en evenementen. Buiten de KLJ vind je mij buiten terug met mijn hond.

Fien Neyt

Hoi hoi, ik ben Fien. Ik zit al 9 jaar in de klj en ben begonnen als zomerlidje Naast de KLJ studeer ik nog een postgraduaat 'intercultureel werken' bij en werk ik in een theater-productiehuis genaamd 4Hoog (lang leve sluikreclame!)

Wout Smessaert 

Hello mijn naam is Wout. Ik ben 20 jaar en zit momenteel al 9 jaar in de KLJ. Ik werk momenteel als bewakingsagent bij Seris, maar ben vollop bezig om inspecteur van de politie te worden! 

Lotte Van Waes 

Hallo ik ben Lotte! Ik ben 17 jaar en ben al 5 jaar lid van de klj. Buiten de klj ben ik vooral bezig met het opvoeden van mijn konijntjes.

Yorick Vandevelde 

Ik ben Yorick, 20 jaar en zit in mijn 3de jaar KLJ. Naast de KLJ kan je mij vooral terug vinden op de schoolbanken van Odissee.

Emmy Govaert

Hallo! Ik ben Emmy. Ik ben 20 jaar en zit al 9 jaar in de KLJ. Ik ben student-zelfstandige. Dat wil zeggen dat ik studeer en daarnaast mijn eigen mini bedrijfje heb! Ik zit in mijn 3e bachelor pedagogische wetenschappen. In mijn vrije tijd ben ik vooral veel bezig met mijn mini bedrijfje en ga daarnaast wel af en toe eens gaan lopen! ;)

Joren van der Sype

Hallo ik ben Joren. Ik ben 17 jaar en zit al 7 jaar in de KLJ. Ik studeer autotechnieken op Scheppers in Wetteren In de zomer vind je me terug op de sportfeesten als vendelier. De rest van mijn vrije tijd spendeer ik het liefst buiten en met mijn kleine broer.

Tristan de Kuysscher

Hallo ik ben Tristan. Ik ben 17 jaar en zit al 7 jaar in de klj. Ik doe lassen op school mvg Tristan.

Arjan Boghaert 

Hallowkes, ik ben Arjan. 22 jaar oud waarvan 11 jaar al in de KLJ en 7 jaar als leiding. Ik studeer bijna af als Audiovisual designer aan Artevelde. Buiten de KLJ en mijn opleiding spendeer ik mijn tijd aan mijn strongman training waarin ik later professioneel wil worden.

Pieter Matthijs

Hallo, ik ben Pieter, 20 jaar oud. Ik zit 3 jaar in de klj waarvan 2 leiding. Ik studeer elektromechanica aan Hogent. Ik ben ook monitor bij Kazou, en rij al graag eens een toertje in de modder met de mountainbike.

Leny Van Bockstal 

Hallo, ik ben Leny, ik ben 23 jaar en ik zit al 8 jaar in de klj. Ik werk in een boekhoudkantoor en naast de klj kan je mij vooral thuis op de boerderij terugvinden.

Igor Stevens

Hallo ik ben Igor, 20 jaar en ik zit al 6 jaar in de Klj. Ik werk op het bedrijf van mijn vader. Naast de klj zet ik al graag eens een stapje in de wereld met de maten.

Jarne Verschraegen

Hey iedereen!! Ik ben Jarne, 23 jaar. Ik zit al 6 GEWELDIGE jaren bij KLJ Zaffelare. Ik werk als internationaal service technieker in de auto industrie. Wanneer het geen KLJ is of ik niet moet werken zet ik mij graag in voor de jeugdraad van Lochristi. Ik ontmoet graag nieuwe mensen dus van mij krijg je zeker een goeiedag als ik je tegen kom!

©2021 KLJ ZaffelareAlle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.