Leiding


Hoofdleiding

Robbe De Clercq

Hey ik ben Robbe! Ik ben 21 jaar en ik zit momenteel 6 jaar in de KLJ. Ik doe nu mijn laatste jaar electromechanica op odisee.

Tel: 0499 76 32 35

E-mail: robbe.de.clercq.80@gmail.com

Hoofdleiding

Tristan de Kuysscher

Dag allemaal (niet het roddelboekske) ik ben Tristan. En ik ben 18 jaar. 

Ik zit in men 8ste jaar klj. Ik ga heel graag naar de klj om de leden een leuke tijd te kunnen bezorgen en de schone vriendschap dat je opbouwt doorheen de KLJ jaren. 

Buiten de klj zit ik op school of op een feestje met mijn vrienden.

Tel: 0472 88 54 32

E-mail: tristan.de.kuysscher@outlook.com

Anaïs De Pillecyn 

Hey ik ben Anaïs, ik ben 20 jaar en ik zit al 7 jaar in de KLJ waarvan 3 jaar leiding. Naast de KLJ ga ik volop voor schoonheidsspecialiste en in mijn vrije tijd hou ik ervan om met mijn vrienden weg te gaan. Kusjesss

Gerrit van Mol

Mijn naam is Gerrit, een 23-jarige gemotiveerde student aan de Odisee hogeschool. Ondertussen zit ik 4 jaar in de KLJ en zet me MAXIMAAL in voor onze activiteiten en evenementen. Buiten de KLJ vind je mij buiten terug met mijn hond.

Fien Neyt

Hoi hoi, ik ben Fien. Ik zit al sinds 2012 in de KLJ en startte als zomerlidje. Ik ben afgestuurd als intercultureel werker en als pedagogisch werker. 

Groetjes! 

Wout Smessaert 

Hello mijn naam is Wout. Ik ben 21 jaar en zit momenteel al 10 jaar in de KLJ. Ik werk sinds dit jaar bij ARS YADEBO dus voor algemene renovatie en schrijnwerkerij kan u bij mij terecht (sluikreclame is ook reclame).


Tine De Buck 

Hey, ik ben Tine! Ik ben 16 jaar en dit is mijn 6de jaar in de KLJ.

 Ik volg de richting humane wetenschappen op Edugo De Toren en buiten de KLJ ben ik graag op stap met mijn vrienden!

Groetjes!

Yorick Vandevelde 

Ik ben Yorick, 21 jaar en zit in mijn 4de jaar KLJ. Naast de KLJ kan je mij vooral terug vinden op de schoolbanken van Odissee.

Emmy Govaert

Hallo! Ik ben Emmy. Ik ben 21 jaar en zit al 10 jaar in de KLJ. Ik ben student-zelfstandige. Dat wil zeggen dat ik studeer en daarnaast mijn eigen mini bedrijfje heb! Ik zit in een schakeljaar naar de bachelor orthopedagogiek. In mijn vrije tijd ben ik vooral veel bezig met mijn mini bedrijfje en ga daarnaast wel af en toe eens gaan lopen! ;)

Zoë Dhooge

Hoi hoi! Ik ben Zoë en ben 16 jaar. Ik zit al 6 jaar in de klj. Ik studeer sociale technische wetenschappen op Edugo Lochristi. 

Naast de klj spreek ik vooral af met mijn vrienden of ga ik is op wandel met mijn hond.

Groetjes!

Dries De Clercq

Hey, ik ben dries. Ik ben 16 en ik zit al vanaf mijn negen jaar in de KLJ. Het is een groot deel van mijn leven en het is mijn favoriete bezigheid. Ik zit in het vijfde jaar electro-mechanica op Edugo campus Glorieux. Ik woon al mijn hele leven in de 't Jongestraat te Zaffelare. Ik vind de KLJ zo leuk omdat ik er plezier kan maken met al mijn vrienden om me heen.

Arjan Boghaert 

Hallowkes, ik ben Arjan. 23 jaar oud waarvan 12 jaar al in de KLJ en 8 jaar als leiding. Ik studeer bijna af als Audiovisual designer aan Artevelde. Buiten de KLJ en mijn opleiding spendeer ik mijn tijd aan mijn strongman training waarin ik later professioneel wil worden.

Pieter Matthijs

Hallo, ik ben Pieter, 21 jaar oud. Ik zit 4 jaar in de klj waarvan 3 jaar als leiding. Ik studeer elektromechanica aan Hogent. Ik ben ook monitor bij Kazou, en rij al graag eens een toertje in de modder met de mountainbike.

Nathan Geers

Hallo ik ben Nathan, ik ben 16 jaar en ik begin met mijn 2de jaar bij de KLJ. En dit is mijn eerste jaar als leider. KLJ is voor mij een plek om me te amuseren met de maten en om nieuwe mensen te leren kennen. 

Naast de KLJ kan je mij vinden tussen de potten en pannen bij Den Hazelaar.

Igor Stevens

Hallo ik ben Igor, 21 jaar en ik zit al 7 jaar in de Klj. Ik werk op het bedrijf van mijn vader. Naast de klj zet ik al graag eens een stapje in de wereld met de maten.

Gorik Stevens

Hallo ik ben Gorik, 17 jaar en zit al 4 jaar in de KLJ, ik hou mij graag bezig met de evenementen van onze jeugdbeweging en natuurlijk ook plezier maken met de leden. Als ik niet op de KLJ ben hou ik mij thuis bezig of werk ik voor school.


Jens Cayzeele

Hallo iedereen, Ik ben Jens. Ik ben 16 jaar en ik zit ondertussen al 2 jaar in de KLJ. Mijn hobby's zijn: KLJ (vendelen, plezier maken met mijn maten van de KLJ, ...). Ik zit nu in mijn 5de jaar industriële wetenschappen op Edugo Campus Glorieux. 

Kortom, een simpele mens.

Kobe De Clercq

Hey hey, Ik ben Kobe en ben 16 jaar en zit ondertussen al 3 jaar in de KLJ.

Ik studeer aan Edugo Campus Glorieux voor electro mechanica. De rest van mijn tijd spendeer ik liefst met mijn vrienden buiten.

Anette De Pillecyn

Hallo ik ben Anette! Ik ben 16 jaar en zit ondertussen al 5 jaar in de KLJ. Op school zit ik in mijn 5de jaar Sociaal Technische Wetenschappen. Buiten de KLJ spreek ik vaak af met mijn vrienden of kijk ik nog eens naar pokemon.


Lize Taelman

Hallo, ik ben Lize, ik ben 19 jaar en ik bevind mij naar mijn 2e jaar in de klj. Zelf vind ik de klj echt wijs om te ontspannen en om onder de vrienden te komen en eentje te drinken. Zelf zit ik op de hogeschool in mijn eerste jaar ergotherapie en ik woon in Mendonk, een plek die niemand kent. 

©2022 KLJ ZaffelareAlle rechten voorbehouden. 
Rekeningnummer: BE90 7374 3206 6032 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.