Leiding


Robbe De Clercq

Hoofdleiding

Hey ik ben Robbe! Ik ben 22 jaar en ik zit momenteel 7 jaar in de KLJ. In het dagelijkse leven werk ik bij Jan De Nul. Ik mijn vrije tijd kan je me terugvinden op de terreinen van de KLJ. 

Tel: 0499 76 32 35

E-mail: robbe.de.clercq.80@gmail.com

Hoofdleiding

Tristan de Kuysscher

Dag allemaal (niet het roddelboekske) ik ben Tristan. En ik ben 18 jaar. 

Ik zit in men 9e jaar klj. Ik ga heel graag naar de klj om de leden een leuke tijd te kunnen bezorgen en de schone vriendschap dat je opbouwt doorheen de KLJ jaren. 

Buiten de klj zit ik op school of op een feestje met mijn vrienden.

Tel: 0472 88 54 32

E-mail: tristan.de.kuysscher@outlook.com

Hoofdleiding

Emmy Govaert

Hallo! Ik ben Emmy. Ik ben 22 jaar en zit al 11 jaar in de KLJ. Ik ben student-zelfstandige. Dat wil zeggen dat ik studeer en daarnaast mijn eigen mini bedrijfje heb! Ik studeer orthopedagogie. In mijn vrije tijd ben ik vooral veel bezig met mijn mini bedrijfje en ga daarnaast wel af en toe eens gaan lopen! ;)

Tel: 0470 85  63 10

e-mail: govaert.emmy@gmail.com

Communicatieverantwoordelijke

Lize Taelman

Hallo, ik ben Lize, ik ben 20 jaar en ik zit 3 jaar in de KLJ. Ik studeer ergotherapie aan de hogeschool en zit in mijn derde jaar. Zelf vind ik de KLJ heel leuk aangezien het een ontspanning is en je ziet daar je vrienden. Natuurlijk ook om eentje te drinken ;). In mijn vrije tijd doe ik paardrijden, af en toe eens lopen en de KLJ natuurlijk.

Als er vragen in verband met activiteiten/... zijn mag je me altijd contacteren.
Tel: 0492 31 02 42 
E-mail: Lizetaelman3@gmail.com 

Tine De Buck 

Hey, ik ben Tine! Ik ben 17 jaar en dit is mijn 7de jaar in de KLJ.

 Ik volg de richting humane wetenschappen op Edugo De Toren en buiten de KLJ ben ik graag op stap met mijn vrienden!

Groetjes!

Yorick Vandevelde 

Ik ben Yorick, 22 jaar en zit in mijn 5de jaar KLJ. Momenteel ben ik aan het werk bij De Beule Technics. 

Zoë Dhooge

Hoi hoi! Ik ben Zoë en ben 17 jaar. Ik zit al 6 jaar in de klj. Ik studeer sociale technische wetenschappen op Edugo Lochristi. 

Naast de klj spreek ik vooral af met mijn vrienden of ga ik is op wandel met mijn hond.

Groetjes!

Dries De Clercq

Hey, ik ben dries. Ik ben 17 en ik zit al vanaf mijn negen jaar in de KLJ. Het is een groot deel van mijn leven en het is mijn favoriete bezigheid. Ik zit in het zesde jaar electro-mechanica op Edugo campus Glorieux. Ik woon al mijn hele leven in de 't Jongestraat te Zaffelare. Ik vind de KLJ zo leuk omdat ik er plezier kan maken met al mijn vrienden om me heen.

Pieter Matthijs

Hallo, ik ben Pieter, 22 jaar oud. Ik zit 5 jaar in de klj waarvan 4 jaar als leiding. Ik werk momenteel bij Lotus. Ik ben ook monitor bij Kazou, en rij al graag eens een toertje in de modder met de mountainbike.

Nathan Geers

Hallo ik ben Nathan, ik ben 17 jaar en ik begin met mijn 3de jaar bij de KLJ. En dit is mijn tweede jaar als leider. KLJ is voor mij een plek om me te amuseren met de maten en om nieuwe mensen te leren kennen. 

Naast de KLJ kan je mij vinden tussen de potten en pannen bij Den Hazelaar.

Gorik Stevens

Hallo ik ben Gorik, 18 jaar en zit al 5 jaar in de KLJ, ik hou mij graag bezig met de evenementen van onze jeugdbeweging en natuurlijk ook plezier maken met de leden. Als ik niet op de KLJ ben hou ik mij thuis bezig of werk ik voor school.


Jens Cayzeele

Hallo iedereen, Ik ben Jens. Ik ben 17 jaar en ik zit ondertussen al 3 jaar in de KLJ. Mijn hobby's zijn: KLJ (vendelen, plezier maken met mijn maten van de KLJ, ...). Ik zit nu in mijn 6de jaar industriële wetenschappen op Edugo Campus Glorieux. 

Kortom, een simpele mens.

Kobe De Clercq

Hey hey, Ik ben Kobe en ben 17 jaar en zit ondertussen al 4 jaar in de KLJ.

Ik studeer aan Edugo Campus Glorieux voor electro mechanica. De rest van mijn tijd spendeer ik liefst met mijn vrienden buiten.

Anette De Pillecyn

Hallo ik ben Anette! Ik ben 17 jaar en zit ondertussen al 6 jaar in de KLJ. Op school zit ik in mijn 6de jaar Sociaal Technische Wetenschappen. Buiten de KLJ spreek ik vaak af met mijn vrienden of kijk ik nog eens naar pokemon.


Gilles Stevens

Hey, ik ben Gilles en ik ben 17 jaar. Dit wordt mijn 5e jaar klj. Ik studeer industriële wetenschappen op Edugo Campus Glorieux. Buiten school steek ik mijn vrije tijd in elektrische gitaar spelen en vooral de KLJ! 

Wout Van Laere

Hallo, ik ben Wout en ik ben 17 jaar. Dit zal mijn achtste jaar in de KLJ worden. KLJ is een groot deel van mijn leven. Ik heb er al onvergetelijke ervaringen mee opgedaan en kijk uit naar meer. Ik studeer ingenieurswetenschappen aan de universiteit van Gent. Naast KLJ spreek ik ook graag af met vrienden. 

©2023 KLJ ZaffelareAlle rechten voorbehouden. 
Rekeningnummer: BE90 7374 3206 6032 
kljzaffelare22a@gmail.com 
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website.